www.netparty.se


Skrivet av: wse362254
Websidan och Bloggen är under uppbyggnad.  Här vill jag, Thomas, blogga om Dans och Evenemang. 


0 Kommentarer
Skriv ny kommentar

Skrivet av: Thomas Sakshaug
Så var det äntligen dags att blogga

På grund av personliga och randiga orsaker så har det ej blivit något bloggande för min del.  Tänkte ändra på detta från och med nu.  Det kommer kanske ej bli så stora åtaganden, men det bliver vad det blir om jag säger så.

Brukar vara på Kläppa Buggen i Ljusdal, på Kläppa Fritidsgård, på måndagarna från klockan 19.00 till 21.00.  Kurser startar tidigare på kvällen.  Det är för det mesta Gunnar Krojegård som håller i kurser och träning.  Kan väl säga att det är vanligt på kurser att det saknas killar, vi strävar efter jämna par men att det även här saknas killar.

Snart kommer sommaruppehållet så ska ni hinna med kurs eller träning så behöver ni dyka upp nu, tjejer och killar.  Vi ser till att alla får dansa!

Thomas Sakshaug, Blogskribent0 Kommentarer
Skriv ny kommentar

Skrivet av: Thomas Sakshaug
Vi drog till Delsbo på Påskaftonen

När Borr blev inställt så drog vi istället till Delsbo Bygdegård och dansbandet Leijons.  Där var mycket folk, bilar och Mogendans.  Här hade de börjat tidigare på kvällen så det blev nästan direkt paus för oss.  Jag hjälpte till att få fram bord och stolar så att vi fick sitta och fika. 

Det var riktigt kul och vi behövde ej stå tittandes. 

Något jag noterat vid tidigare danser, oavsätt vart, så är de äldre mycket starka i benen jämfört med den yngre generationen.  Så även här i Delsbo.  Det liksom bara att dansa på.  Det var många utifrån bland publiken, bland annat Järvsö där jag bor.

Väl Mött! med duktiga musiker

Thomas Sakshaug, Blogskribent0 Kommentarer
Skriv ny kommentar

Skrivet av: Thomas Sakshaug
Påskaftonens Mogendans Inställd

Lundbergs skulle ha en spelning på Bygdegården i Borr, Ljusdal.  En kvart innan tänkte jag att jag skulle se över Facebook (FB) lite grann och tur var väl det.  På Brian Lundbergs FB-sida 'Dansbandsgruppen' så fick jag reda på att det blev inställt pga sjukdom.

Är du intresserad av dans så bli invigd i den innersta cirkeln på Dansbandsgruppen!

Thomas Sakshaug, Blogskribent0 Kommentarer
Skriv ny kommentar

Skrivet av: wse362254
Det har varit för lite aktivitet här på bloggen....jag vet

Av randiga orsaker har det varit lite aktivitet här på bloggen.  Jag har nämligen Elleveransen bortkopplad sedan januari 2008 pga skulder så jag har lite svårt att gå online Internet om man säger så.  Nog om det.

Aktivitet på annat sätt har det varit i varje fall.  Det har varit danser på Sidskogens Dansbana två kvällar.  Jag var på Skålbo Bygdegård på Trubadur afton.  Nu sist Vidsvinsafton på Sidskogens Dansbana.

Först var det dans den 28 juni 2014 till Wizex.  Denna orkester är mycket omtyckt och Wizex återkommer varje år för att Wizex tycker mycket om Sidskogens Dansbana.  Jag var stämpelvakt första passet som vanligt, stämpel behövs om du ska kunna komma in igen om du går ut på området.

Andra dansen Slåtterbal den 19 juli 2014 var i år Per-Norlings Orkester.  En riktigt bra orkester.  Jag uppskatter musiken mycket.

Skålbo Bygdegård, logen 22 juli 2014:  Lucas Stark och KG Malms Bot & Bättring är en turnékosert med kända och okända, orimligt vackra och grovhugget fula, långa och korta, kärlekstörstande och raljant framförda visor.  Förutom sånger av de klassiska visdiktarna som Dan Andersson, Allan edwall och Ruben Nilsson, förekommer också en del eget material, skrönor och rent struntprat.    Er vill vi se mera av!

Vildsvinsaftonen 16 augusti 2014 hade kanonfint väder.  Vi åt god mat, dryck hade vi med oss själva efter vad var och en behaga dricka.  En tremanna orkester, har tyvärr ej koll på namn, gav oss mycket bra sång och musik.  Vi dansade glatt.  Det var lugna låtar och det var Rocka Billy.  Barnfamiljer var med och barnen hade väldigt roligt.  Det minns jag från när jag var barn att Sidskogen Dansbana var något extra och så är det fortfarande.

Skribent: Thomas Sakshaug0 Kommentarer
Skriv ny kommentar

Skrivet av: Thomas Sakshaug
Websidan Hackad
Måste tala om för er att min websida netparty.se har varit hackad. 
speciellt email adressen contact@netparty.se
Nu är nya lösenord skapade och förhoppningsvis så tar det ett tag för dessa marodörer att hacka sig in igen.
Så onödigt efterarbete detta, jag har faktiskt annat att göra.

blogg skribent: Thomas Sakshaug
0 Kommentarer
Skriv ny kommentar

Skrivet av: Thomas Sakshaug
Har varit däckad med virus
Sedan mitten på älgjaktsveckan, som startade andra måndagen i oktober, så har jag haft ett envist virus.  Jag är fortfarande lite hängig, men det är just nu bara lite hosta då och då.   Får hoppas att det går över snart.  På söndag har det gått två veckor sedan jag besökte akuten, där konstaterade läkaren virus men inte så att jag fick nått utskrivet.  Hade varit bra med slemlösande.  Vidgande medecin för min astma har jag.  Det är tydligen att man ska rida ut viruset, som skulle vart borta förra veckan, men man kan undra hur länge.  Krya på Mig!
Bogg Skribent: Thomas Sakshaug


0 Kommentarer
Skriv ny kommentarTalkActive Blog - Copyright 2017 - Talkactive ApS - all rights reserved.